2022. június 9., csütörtök

Az életével játszik a 310 kilós nő

Monica Riley több mint 300 kiló, már a mozgás is nehezére esik, de ez sem állíthatja meg abban, hogy ő legyen a világ legszélesebb csípőjének tulajdonosa.


Továbbra is eszik, és az sem érdekli, hogy ezzel veszélybe sodorja az egészségét. Mindebben pedig barátja is támogatja...A Texasban élő 27 éves plus-size modellt, Monica Rileyt imádják az internetezők. Állítólag Monica lábai azok, amelyek igazán mély nyomot hagytak az emberekben, ez pedig nem is csoda: hiszen egyenként közel 60 kilósak.

Mindemellett a nő csípője is kiérdemelte a figyelmet. Monica ugyanis eltervezte, hogy ő lesz a világ legszélesebb csípőjének boldog tulajdonosa. Persze tisztában van azzal, ha így folytatja, akkor csúnya véget érhet a történet, de ez a legkevésbé sem érdekli.

De ezzel nemcsak ő, hanem a férje, Sid is így van. A férfi olyannyira támogatja szerelmét, hogy nap mint nap főz neki, majd megeteti, ha kell, egy tölcsér segítségével.

Egyébként a világ legkövérebb nője Charity Pierce, egy 40 éves anyuka, és az Iowa államban lévő Cedar Rapidsben él. Mikor elérte a 353 kilót, már könyörgött az orvosainak, hogy életmentő műtétet hajtsanak rajta végre.